Understundom vänder sig okända människor till mig med olika slags erbjudanden om att ingå avtal. Det sker framför allt genom s.k. elektroniska brev. Avtalsförslagen framstår ofta som förmånliga. Bland de förslag som verkar mest lukrativa ingår möjligheten att erhålla stora summor pengar från afrikanska banker, mot en liten arbetsinsats bestående i att upplåta mitt konto till anbudsgivaren. Jag har fått vänliga erbjudanden om att köpa stora mängder Viagra och om olika metoder som skulle få vissa kroppsdelar att öka i storlek och omfång. I något fall har jag också vunnit 40 000 miljader på det nederländska guldlotteriet.

Dessvärre har jag av olika anledningar inte haft möjlighet att acceptera något av de generösa erbjudanden som inkommit. Jag vill dock gärna vidarebefordra ett förslag om en möjlighet att låna pengar som jag idag fick del av från FRANCISONLOANFIRM (etablissemanget heter så – med versaler). I nuläget har jag själv inte behov av att låna pengar från andra kreditinstitut än min vanliga bank, men jag gissar att FRANCISONLOANFIRM inte tar illa upp om jag vidarebefordrar deras erbjudande.

Jag vill dock särskilt framhålla att jag alltså inte har några egna erfarenheter av FRANCISONLOANFIRMs verksamhet och detta vidarebefordrande skall betraktas som förenat med, s.a.s., en fet disclaimer. Jag har apropå fet underlättat genom att fetmarkera vissa passager i erbjudandet som jag bedömer som särskilt betydelsefulla.

*

Good Day

Ansök idag för en legit och säkrade lån, vi ger ut våra lån i en takt av 3% ränta från den tid 6months till 45years, Löpning Finance är 1000us dollar till 5.000.000 oss Dollar, ger vi ut personliga lån, kommersiella lån, avlöningsdag lån , kontant lån, förskott, så gäller idag med det belopp som behövs och få ditt lån på mindre än 24hour.

Om du är intresserad fyll i formuläret och komma tillbaka till oss, medan vi börja behandlingen direkt för vidare information kontakta oss nu via e-post på frandicsonloanfirm.co.uk.com eller frandicsonloanfirm@gmail.com

Lånet utgör

VÄNLIGEN FYLL I VERSALER DITT

PERSONUPPGIFTER

Förnamn :………..

Mellannamn …………………

Efternamn ………………………….

Ålder: … … … … … … …

Sex … … … … … … … ….

Civilstånd: … … … … … … … … … … … ..

Staten: … … … … … … … … ….

Street: … … … … … … … … … … … … … … … …….

Ort: … … … … … … … … … … …

Yrke: … … … … … … … … … … … … … … …

Månatlig Ta nettolön … … … … … … … … … … … ….

Postnummer: … … … … … …

Hemma nr: … … … … … … … … … … … … … … … …

Arbete nr: … … … … … … … … … .. Nationalitet: … …

… … … … … … ………… .

Statssäkerhet nr: … … … … … … … … … … … … … …

… … … ..

 

Anmälan om lån begäran

Lånebelopp som behövs: … ………………….

Lån Varaktighet: … … … … … … … … …

Lån Typ: … … … … … … … … … … … ..

Starta månad: .. … … … … … … … … … … … … ..

Verkställande direktör

Ali Harmon